Lato zbliża się ku końcowi. Polskim zwyczajem jest robienie przetworów na zimę. My, Polacy, lubimy kiszonki, takie jak kiszona kapusta i kiszone ogórki. Dzisiaj uczyliśmy się,jak kisić ogórki. Nagraliśmy krótki film instruktażowy. Potrawę tę,będziemy promować w Europie.
Będziemy uważnie śledzić proces kiszenia ogórków.
Kiedy nasze ogórki się ukiszą wykorzystamy je do przygotowania sałatki.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Miły Gościu! Witamy na naszym blogu. Zapraszamy do komentowania. Nie zapomnij się podpisać, jeśli nie masz konta w Google. Trudno wymieniać opinie, rozmawiać, dyskutować z anonimem. Dziękuję.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Miły Gościu! Witamy na naszym blogu. Zapraszamy do komentowania. Nie zapomnij się podpisać, jeśli nie masz konta w Google. Trudno wymieniać opinie, rozmawiać, dyskutować z anonimem. Dziękuję.