We wrześniu cała nasza klasa zaangażowała się w kiszenie ogórków. Teraz przyszedł moment, na który wszyscy czekaliśmy – otwieranie słoików! Nasze ogórki wyszły pysznie, a ich smak stał się inspiracją do kulinarnych eksperymentów.
Podzieleni na kilkuosobowe zespoły, przygotowaliśmy różnorodne sałatki. Każda grupa miała wolną rękę w wyborze przepisu i potrzebnych produktów. Na stołach pojawiły się świeże warzywa, zioła, przyprawy, a także nasze domowe kiszone ogórki. Efekty były imponujące – sałatki smakowały wyśmienicie!
Po zakończonej degustacji wspólnymi siłami posprzątaliśmy cały nasz kuchenny kącik. Ten dzień był nie tylko smaczny, ale także pełen współpracy i dobrej zabawy! Już planujemy kolejne kulinarne wyzwania.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Miły Gościu! Witamy na naszym blogu. Zapraszamy do komentowania. Nie zapomnij się podpisać, jeśli nie masz konta w Google. Trudno wymieniać opinie, rozmawiać, dyskutować z anonimem. Dziękuję.